Is Thuis Zelf Tanden Bleken Een Goed Idee?

Gepubliceerd feb. 19, 22
6 min read

Tandenbleek Strips

Staande Tandenbleeklamp, Tandenbleek Lamp, Tanden Bleken  Crest Whitestrips - Tandenbleekstore.nl

Pak een rand, trek de zachte strip van de plastic film en kijk met de gelzijde naar het tandoppervlak. Stap 2 Droog voor het beste resultaat de tanden voordat u de strip aanbrengt. Kijk in een spiegel en lijn de rechte rand van de strip uit met het tandvlees. Druk zachtjes op de strip en pas deze aan met de vinger om deze op de tanden te bevestigen.

Stap 3 Draag Daily Smile™ bleekstrips 30 minuten in uw mond. Verwijder de gebruikte strip en gooi deze weg. Reinig alle resterende gelresten door je tanden te poetsen of te gorgelen. Bewonder je witte glimlach! Let op: Niet eten of drinken als je de strips op je tanden hebt. Slik de strip niet door, gel mag worden ingeslikt.

Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Bij contact met de ogen onmiddellijk met water spoelen. Niet gebruiken als u zweren, blootgesteld tandvlees of na orale operaties heeft. Slik de strip niet in. Gel mag worden ingeslikt. Glycerine, Aqua, Menthol, Cellulosegom, Natriumchloriet, Dinatrium EDTA, Cocos Nucifer-olie, Houtskoolpoeder, Citroenzuur. Productspecificaties, Kleur: Zwart, Technische specificaties, Gewicht: 48 gram, Bijgeleverde accessoires en toebehoren, In de doos: 28 x strips, EANOverige kenmerken, Aantal stuks in verpakking: 14 paar, Bediening via mobiele app: Nee, Percentage Waterstofperoxide (H2O2): 0 %Taal handleiding: Engels, Verpakking breedte: 67 mm, Verpakking hoogte: 18 mm, Verpakking lengte: 119 mm Merk: Daily Smile Specs: Wilt u tandenbleek strips kopen die geen ongewenste irritatie veroorzaken? De Daily Smile™ tandenbleek strips zijn de ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke tandenbleeksets voor thuis.

Zelf Tanden Bleken - Tandenbleek store☑️ Klinisch bewezen gemiddelde van 3 tinten witter in 14 dagen. ☑️ Wees zelfverzekerder met een wittere glimlach. teeth whitening strips. De strips zijn gelaagd met een tandbleekgel die diep ingesloten vlekken onder het oppervlak van het glazuur op een veilige en effectieve manier verwijdert. Zichtbaar bleken van tanden binnen 14 dagen, Daily Smile Teeth Whitening Strips voorkomt het ontstaan van toekomstige vlekken en moet elke dag tot 30 minuten op de tanden worden aangebracht om de bleekstrips te laten werken.

In tegenstelling tot andere bleekstrips die een onaangename nasmaak hebben, laat Daily Smile Teeth Whitening Strips je met een muntachtige frisse mond achter. U ontvangt 1 doos Daily Smile™ Teeth Whitening Strips bestaande uit 28 strips. Stap 1 In elke doos vind je 14 zakjes die elk een bovenste strip (langere) en een onderste strip (kortere) bevatten.

Pak een rand, trek de zachte strip van de plastic film en kijk met de gelzijde naar het tandoppervlak. Stap 2 Droog voor het beste resultaat de tanden voordat u de strip aanbrengt. Kijk in een spiegel en lijn de rechte rand van de strip uit met het tandvlees (teeth whitening strips). Druk zachtjes op de strip en pas deze aan met de vinger om deze op de tanden te bevestigen.

Tandenbleek Strips Online Bestellen - Tandenbleekstore.nl

Stap 3 Draag Daily Smile™ bleekstrips 30 minuten in uw mond. Verwijder de gebruikte strip en gooi deze weg. Reinig alle resterende gelresten door je tanden te poetsen of te gorgelen. Bewonder je witte glimlach! Let op: Niet eten of drinken als je de strips op je tanden hebt. Slik de strip niet door, gel mag worden ingeslikt.

Veilig Tanden Bleken: Hoe Doe Je Dat? - Tandenbleek storeTeeth Whitening Strips Voor Stralend Witte Tanden Online Kopen?

☑️ Klinisch bewezen gemiddelde van 3 tinten witter in 14 dagen. ☑️ Wees zelfverzekerder met een wittere glimlach. De strips zijn gelaagd met een tandbleekgel die diep ingesloten vlekken onder het oppervlak van het glazuur op een veilige en effectieve manier verwijdert. Zichtbaar bleken van tanden binnen 14 dagen, Daily Smile Teeth Whitening Strips voorkomt het ontstaan van toekomstige vlekken en moet elke dag tot 30 minuten op de tanden worden aangebracht om de bleekstrips te laten werken.

In tegenstelling tot andere bleekstrips die een onaangename nasmaak hebben, laat Daily Smile Teeth Whitening Strips je met een muntachtige frisse mond achter. U ontvangt 1 doos Daily Smile™ Teeth Whitening Strips bestaande uit 28 strips - witte tanden strips. Stap 1 In elke doos vind je 14 zakjes die elk een bovenste strip (langere) en een onderste strip (kortere) bevatten.

Tandenbleek Strips - Tandenbleekstore.nl

Pak een rand, trek de zachte strip van de plastic film en kijk met de gelzijde naar het tandoppervlak. Stap 2 Droog voor het beste resultaat de tanden voordat u de strip aanbrengt. Kijk in een spiegel en lijn de rechte rand van de strip uit met het tandvlees - crest whitestrips. Druk zachtjes op de strip en pas deze aan met de vinger om deze op de tanden te bevestigen.

Stap 3 Draag Daily Smile™ bleekstrips 30 minuten in uw mond. Verwijder de gebruikte strip en gooi deze weg. Reinig alle resterende gelresten door je tanden te poetsen of te gorgelen. Bewonder je witte glimlach! Let op: Niet eten of drinken als je de strips op je tanden hebt. Slik de strip niet door, gel mag worden ingeslikt.

com volgens het affiliate marketing model. Indien rechthebbende zich richt tot ons vanwege vermeende inbreuk op zijn/haar rechten, zullen wij onmiddellijk de betreffende content verwijderen.

Daily Smile Teeth Whitening Strips - Tandenbleek store

Ik bestelde ze via Whitestripswinkel. Om heel eerlijk te zijn vertrouwde ik de website niet helemaal, maar ik kreeg netjes informatie en een paar dagen later lagen de strips op mijn deurmat. Gewoon betrouwbaar, dus. Er zijn meerdere soorten te verkrijgen. Deze, de Luxe Professional, zijn relatief goed geprijsd. Een halve kuur kost 18,30 en daar zitten tien strips in.

In principe kun je dus een hele kuur fixen voor 18,30 euro. De Whitestrips bestaan uit twee strookjes: één wat langere en één iets kortere. Ik knip deze dus horizontaal nog eens doormidden. Niet omdat ik gierig ben (misschien een beetje), maar omdat ik een een spalkje achter mijn tanden heb én het een beetje kansloos vind om de achterkant van m'n tanden mee te bleken.

Het is wel een mooie tip om geld te besparen ;-) Je plakt de strips op 'droge' tanden. Zorg dus dat je tanden schoon zijn van tandsteen én drooggemaakt met wat toiletpapier of een wattenschijf. Ik heb nogal moeite met breeduit lachen omdat ik hele smalle kaken heb, dus de foto ziet er misschien wat raar uit, hahaha.

Tanden Bleken Thuis - Witte Tanden

Zo ziet het er uit als je de strips op je tanden hebt. Dit is dus precies de helft van een strip, dit past prima op mijn tanden. Aangeraden wordt om de strip 30 minuten te laten zitten, maar als je wil kun je hem anderhalf uur laten zitten. Daarna werken ze niet meer.

Ik heb het gevoel dat ik nog een kuur nodig heb om maximaal resultaat te zien. Bij de strips krijg je een klein strookje waarmee je de kleur van je tanden kunt bepalen. Ik zou mezelf op 5 neerzetten (het gaat van 1 tot 20) voordat ik begon. Ik zou mezelf ook op 5 neerzetten na de kuur.

Mijn verwachtingen waren misschien wel onrealistisch: ik hoopte na de kuur Gerard Joling te kunnen evenaren, maar helaas. Deze strips zullen sowieso beter werken als je echt veel verkleuring in je tanden hebt. Of mijn tanden echt witter zijn qua kleur, daar kan ik zeer lastig over oordelen. tandenbleek strips. Op foto's zag je eigenlijk ook geen verschil, vandaar dat ik ze (nog) niet heb bijgevoegd.

Meer van Spiergroei

Navigation

Home

Latest Posts

Vitamine E

Published Sep 15, 22
5 min read

Collageen Voor De Eeuwige Jeugd Van Je Huid

Published Sep 11, 22
6 min read

Vitamines En Mineralen Supplementen Kopen?

Published Sep 04, 22
6 min read